Over Ons | OrangeWebdesign

about us

Deze reis markeert onze evolutie van een lokale dienstverlener naar een internationaal erkend webdesignbedrijf. Bij OrangeWebdesign is groei altijd hand in hand gegaan met onze klanten, waarbij hun succes ons succes definieert.

about us
Wie zijn wij?

Onze groei is gekoppeld aan het succes van onze klanten

Ons avontuur begon in 2007, in het hart van Utrecht. Als OrangeWebdesign boden we onze lokale gemeenschap op maat gemaakte websites aan, gedreven door de groeiende behoefte aan digitale aanwezigheid. Onze "klant-brengt-klant"-aanpak zorgde voor een gestage stroom van projecten, die al snel in omvang en complexiteit toenamen. Dit succes maakte het noodzakelijk om ons team uit te breiden met hoogopgeleide programmeurs.

In 2019 ondernam onze CEO, Yener Akgul, een baanbrekende reis naar Chennai, India, met het doel een team van topexperts samen te stellen. Gedurende twee jaar legde hij de basis voor wat nu onze kracht is: een team dat niet alleen technisch hoogstaand is, maar ook rijk aan ervaring. Bij zijn terugkeer naar Amersfoort in 2021, vestigden we Orange Webdesign. Daar groeiden we uit tot een hecht team van vijftien personen.

 
 
 
icon
Webdesign en Ontwikkeling

Ontwerpen van aantrekkelijke, responsieve websites passend bij merkidentiteit en doelen.

 
 
 
icon
E-commerce Oplossingen

Ontwikkeling van gebruiksvriendelijke, veilige online winkels voor optimale klantbeleving.

 
 
 
icon
Content Management Systemen (CMS)

CMS-implementatie zoals Opencart of WordPress voor eenvoudig beheer en publicatie van inhoud.

about us
 
 
 
icon
Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Optimalisatie van structuur, content en techniek verhoogt website-zichtbaarheid in zoekmachines.

 
 
 
icon
Website Onderhoud en Updates

Regelmatig onderhoud en updates voor een veilige, actuele, functionele website.

 
 
 
icon
Branding en Identiteit Ontwerp

Visuele identiteit creatie: logo, kleuren, typografie voor digitale/printmedia consistentie..

70

Actieve klanten

130

Aantal projecten

15

Ons team

17

Aantal jaar ervaringen

Klant ervaringen

wat klanten
over ons
zeggen

Mijn ervaring met OrangeWebdesign.nl was buitengewoon positief. Van begin tot eind voelde ik me ondersteund door hun team, en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. Mijn website ziet er niet alleen professioneel uit, maar functioneert ook perfect op alle apparaten. Een echte aanrader!
Khalid
Taxi Utrecht org
Als startende ondernemer was ik op zoek naar een webdesignbureau dat mijn visie kon vertalen naar een gebruiksvriendelijke website. OrangeWebdesign.nl heeft precies dat gedaan. Hun aandacht voor detail en klantgerichte service maakten het hele proces soepel en stressvrij.
Kadddour
Rolstoeltaxi Amsterdam org
Het team van orangewebdesign.nl heeft bewezen experts te zijn in hun vakgebied. Hun advies over SEO en mobielvriendelijk ontwerp heeft mijn website naar een hoger niveau getild, wat resulteerde in een aanzienlijke toename van online zichtbaarheid en klanten
Fikret
Rolstoeltaxi.org
WhatsApp Stuur een WhatsApp bericht? WhatsApp