Logo laten ontwerpen

 
logo laten maken

Ideale prijs in logo-ontwerp

Het logo van een merk is een visueel symbool dat dat merk vertegenwoordigt. Wanneer consumenten het logo van een merk zien, moeten ze het merk kunnen herkennen en onthouden. Het logo moet de persoonlijkheid, waarden en boodschap van het merk overbrengen op de doelgroep. Een goed logo benadrukt het unieke karakter van het merk en zorgt ervoor dat het zich onderscheidt van de concurrentie. Het prijsbeleid dat we hebben bepaald, is om de logo's op de meest passende en professionele manier te leveren tegen de meest betaalbare prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Wat is logo-ontwerp?

Logo-ontwerp staat bekend als een dienst die merken de voorkeur geven om hun bedrijfsidentiteit te weerspiegelen. Omdat het belangrijkste kenmerk van logo's die de aandacht trekken om de corporateness te weerspiegelen, is dat ze visueel een succesvollere oplossing bieden. Wilt u een alternatief overwegen dat uw merk het beste weerspiegelt en de kwaliteit benadrukt? Begin dan, zonder tijd te verspillen, met het evalueren van de privileges die logo-ontwerpprocessen u zullen opleveren! Profiteer van een ideale aanpak bij het ontwerp van uw logo als een hoogwaardige en bevoorrechte optie.

rolstoelvervoer Alkmaar
image

Kwaliteitslogo-ontwerp geschikt voor afdrukken

Wij zorgen ervoor dat u profiteert van hoogwaardige logo-ontwerpprocessen die geschikt zijn voor drukwerk. In deze context zorgen wij ervoor dat u een perfecte aanpak hanteert door als kwaliteitsoptie in te spelen op uw behoeften. Bovendien streven we ernaar maximale gevoeligheid te tonen met betrekking tot het logo-ontwerp dat u kiest. U kunt er ook voor kiezen dat wij een speciale aanpak hanteren bij logo-ontwerpprocessen. Zo vindt u zowel visueel als budgettair de meest voordelige opties.

Waarom logo laten maken bij OrangeWebdesign?

Maatwerk Ontwerpen:

Bij ons staan unieke, op maat gemaakte ontwerpen centraal, waardoor uw logo exclusief, onderscheidend, en perfect afgestemd op uw merkidentiteit is..

Professioneel Team:

Ons professionele team van ervaren en creatieve ontwerpers transformeert uw visie in een uniek en treffend logo dat uw merkidentiteit versterkt.

Klanttevredenheid:

Klanttevredenheid is het kloppende hart van onze service, waarbij uw volledige tevredenheid altijd onze hoogste prioriteit vormt en vooropstaat.

Snelle Levering:

Ervaar ongeëvenaarde efficiëntie en betrouwbaarheid met onze snelle levering, waarbij uitstekende kwaliteit altijd voorop staat, zonder compromissen.

Betaalbare Prijzen

Ontvang topkwaliteit logo ontwerp binnen uw budget bij OrangeWebdesign, waar betaalbare prijzen hand in hand gaan met creatieve excellence.

Persoonlijke Aanpak

Onze persoonlijke aanpak garandeert een directe lijn met onze ontwerpers, zodat uw unieke visie naadloos wordt vertaald naar een op maat gemaakt logo dat perfect aansluit bij uw merkidentiteit.

Veelgestelde vragen over logo laten maken

De kosten voor een logo ontwerp bij OrangeWebdesign variëren afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp en de vereisten van de klant. Wij bieden verschillende pakketten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

De levertijd voor een logo ontwerp kan variëren, maar wij streven ernaar om binnen 2-4 weken een definitief ontwerp te leveren, afhankelijk van de snelheid van feedback en revisies.

Uw logo wordt geleverd in verschillende bestandsformaten, waaronder JPG, PNG (transparant), PDF,PDF, AI en SVG, geschikt voor zowel print als digitale media.

Absoluut, wij bieden een volledig scala aan branding services, inclusief visitekaartjes, briefpapier, en andere marketingmaterialen om uw merkidentiteit consistent door te voeren.

Bij OrangeWebdesign zetten we ons volledig in voor uw tevredenheid. Mocht u niet tevreden zijn met het eindresultaat, dan zullen we samenwerken aan verdere revisies binnen de afgesproken rondes, of zoeken naar een passende oplossing.

HOEVEEL KOST EEN LOGO-ONTWERP?

“Het logo is het eerste zichtbare gezicht van uw bedrijf.”

kies uw pakket

Standaard
Standard

59

 • JPG + PNG + AI + EPS
 • Gratis visitekaart design
 • Drukwerk gereed
 • Opmaat gemaakt
 • Eerste ontwerp binnen 2 werkdagen
 • 3 Logo ontwerp
 • Onbeperkt wijzigingen
Contact icon
Populair
Economy

75

 • JPG + PNG + AI + EPS
 • Gratis visitekaartje design
 • Drukwerk gereed
 • Opmaat gemaakt
 • Eerste ontwerp binnen 2 werkdagen
 • 5 Logo ontwerp
 • Onbeperkt wijzigingen
Contact icon
VIP
Executive

99

 • JPG + PNG + AI + EPS
 • Gratis visitekaartje design
 • Drukwerk gereed
 • Opmaat gemaakt
 • Eerste ontwerp binnen 2 werkdagen
 • 10 Logo ontwerp
 • Onbeperkt wijzigingen
Contact icon
Klant ervaringen

Wat klanten
over ons
ze

Vanaf het eerste moment dat ik contact opnam met OrangeWebdesign voelde ik me begrepen. Ze namen echt de tijd om mijn visie te begrijpen en vertaalden dat in een logo dat mijn verwachtingen overtrof. Het hele proces verliep soepel en het eindresultaat is iets waar ik echt trots op ben. Een dikke aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professioneel en uniek logo!
Bram Vermeulen
Ik ben ongelofelijk tevreden met het logo dat OrangeWebdesign voor mijn start-up heeft ontworpen. Hun team was niet alleen creatief en deskundig, maar ook zeer geduldig en responsief tijdens het revisieproces. Het eindproduct weerspiegelt perfect wat mijn bedrijf uitstraalt. Hun professionaliteit en oog voor detail maken hen tot de ideale keuze voor elke onderneming.
Emma de Vries
Het laten ontwerpen van mijn logo door OrangeWebdesign was een fantastische ervaring. Ze overtroffen mijn verwachtingen met hun unieke ontwerpen en professionele aanpak. Het team stond altijd klaar om mijn vragen te beantwoorden en werkte nauw met mij samen om ervoor te zorgen dat het eindontwerp perfect aansloot bij mijn wensen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Jasper van Dijk
... Stuur een WhatsApp bericht? WhatsApp