WEBDESIGN OP MAAT
DIGITAL| MARKETING

BEEN BETERE EN SNELLERE WEBSITE
JE VERDIENT HET

HOEVEEL KOST EEN WEBSITE?

 KORTING VOOR EEN BEPERKTE TIJD

Op maat gemaakte professionele webdesignsn

“Een kwaliteitswebsite is als een winkel die opent in een drukke winkelstraat. Een slechte website is als een winkel die je opent in the middle of nowhere. "Niemand zal je vinden.”

STANDAARD PAKKET
3.000
4.000 €

* Design tot 10 pagina's
* 1 zakelijk e-mailadres
* 1 extra vreemde taal (automatisch)
* Google ADS advertenties instellen
Eenmalige betaling
Design Speciaal voor jou
Mobiel compatibel design
Management Paneel
Onbeperkte pagina toevoeging
Gratis domeinnaam (eerste jaar)
Gratis hosting (eerste jaar)
SSL-beveiligingscertificaat
SEO compatibel design
Snelle zoekfunctie
WhatsApp-Ondersteuningsfunctie
Compatibel met sociale media
Wekelijkse back-up
Snelle hosting
Telefonische ondersteuning

 
De meeste voorkeur
GROOT PAKKET
5.000
8.000 €

* Design tot 20 pagina's
*3 zakelijke e-mailadressen
* 1 extra vreemde taal (automatisch
* Google ADS advertenties instellen
Eenmalige betaling
Design speciaal voor jou
Mobiel compatibel design
Management Paneel
Onbeperkte pagina toevoeging
Gratis domeinnaam (eerste jaar)
Gratis hosting (eerste jaar)
Gratis SSL-beveiligingscertificaat
SEO compatibel design
Snelle zoekfunctie
WhatsApp ondersteuningsfunctie
Compatibel met social media
Wekelijkse back-up
Snelle hosting
Telefonische ondersteuning

 
E-COMMERCE
10.000
'te beginnen vanaf
15.000 €

* Kant-en-klaar design
* 10 zakelijke e-mailadressen
* Laden van bulkproducten
* Onbeperkte producten toevoegen
* Virtuele post
Eenmalige betaling
Design speciaal voor jou
Mobiel compatibel design
Management Paneel
Onbeperkte pagina toevoeging
Gratis domeinnaam (eerste jaar)
Gratis hosting (eerste jaar)
gratis SSL-beveiligingscertificaat
SEO compatibel design
Snelle zoekfunctie
WhatsApp ondersteuningsfunctie
Compatibel met social media
Wekelijkse back-up
Snelle hosting
Telefonische ondersteuning

 

* Prijzen zijn niet inclusief BTW.

De prijzen kunnen variëren. Afhankelijk van het aantal pagina's, de gevraagde extra functies en het aantal en type vreemde talen

Afhankelijk van Google translate en handmatige vertaling kunnen er verschillende kosten voor webdesign ontstaan. Neem contact met ons op voor de exacte prijs.

REFERENTIES

VEEL REFERENTIE BEDRIJVEN UIT AMERIKA, EUROPA, AFRIKA, AZIË EN TURKIJE

image
REFERANS 1
image
REFERANS 2
image
REFERANS 3
image
REFERANS 4
image
REFERANS 5
cms image

WAAROM MOET JE EEN WEBSITE HEBBEN?

Een website is een onmisbaar hulpmiddel in de digitale wereld van vandaag. Voor bedrijven, particulieren en projecten. Je eigen website maken biedt je de kans om in contact te komen met een breder publiek, om je producten of diensten te presenteren, inhoud te delen en je digitale aanwezigheid te versterken. Jouw website biedt een 24/7 toegankelijk platform waarmee je een wereldwijd zichtbaarheid kan creëren. Het hebben van een website is essentieel om een onvergetelijke eerste indruk achter te laten en je identiteit vorm te geven.

%70

HOE VERGROOT JE HET AANTAL BEZOEKERS OP JE WEBSITE?

Een website is de meest effectieve manier om potentiële klanten te bereiken zonder geografische beperkingen. Mensen wenden zich vaak tot online platforms wanneer ze onderzoek doen naar producten en diensten. Dankzij een website kun je potentiële klanten over de hele wereld bereiken. Bovendien helpt een goed ontworpen website je om een positieve eerste indruk van je merk te maken. Het zorgt voor een professionele uitstraling, geloofwaardigheid en geloofwaardigheid. Jouw bezoekers beoordelen jouw merk aan de hand van de kwaliteit van je website.

cms image
cms image

IS WEBDESIGN DUUR?

De prijzen van webdesign zijn afhankelijk van veel factoren. De prijzen kunnen variëren en zijn afhankelijk van de omvang, de complexiteit en de kenmerken van het project in het algemeen. Om deze reden is het moeilijk om een duidelijk antwoord te geven op de vraag of webdesign duur is. De website is een veel betaalbare dienst in vergelijking met andere diensten. Zeker als je deze vergelijkt met de stijgende prijzen van de huidige economie.

Diensten

web-tasarim

WEBSITE DESIGN

In het huidige digitale tijdperk is de online aanwezigheid van een bedrijf of individu cruciaal voor succes en promotie. Op dit punt speelt webdesign een grote rol. Webdesign is een belangrijk element waarmee je je effectiviteit op het internet kunt vormgeven. Neem je plaats in de digitale wereld dus in met een mobiele website!

...

GOOGLE ADS ADVERTENTIES

In de wereld van vandaag, waar het internetgebruik snel toeneemt, is het voor bedrijven onvermijdelijk geworden om aanwezig te zijn in de digitale wereld. Op dit punt spelen Google Ads advertenties een belangrijke rol. We gebruiken Google Ads met de juiste strategie en zorgen ervoor dat je bedrijf zijn doelgroep bereikt. Op deze manier trekken advertenties die compatibel zijn met zoekresultaten de aandacht van potentiële klanten en blijft je merk onder de aandacht.

...

LOGO DESIGN

Het logo is het eerste dat zichtbaar is van je bedrijfsidentiteit. Daarom is logo design bijna het visitekaartje van je bedrijf. Het logo design moet er stijlvol, zakelijk en compatibel met je branche uitzien. Wij zijn hier om je de beste designs te bieden!

98

%

KLANTTEVREDENHEID

217

+

PROJECT VOLTOOID

3167

+

PROBLEEM OPGELOST

230

+

TEVREDEN KLANT

JOUW DROOM WEBSITE?
LATEN WE VANDAAG BEGINNEN!

Geavanceerde functies en geweldige designs die compatibel zijn met mobiele apparaten. Als webdesign bedrijf bieden we je betaalbare prijzen. Onze diensten omvatten professioneel website design en Google Ads advertising consultancy. We voorzien je altijd van een hoogwaardige kwaliteit en betaalbare website design tarieven.

Als webdesign bedrijf bieden we je betaalbare prijzen. Natuurlijk staat kwaliteit bij ons altijd voorop. Het ontwerpen van een website is nou eenmaal professioneel werk dat moet worden uitgevoerd door een expert. Als webdesign bedrijf in Utrecht staan we klaar om je te voorzien van de beste kwaliteit en service.

Prijslijst professioneel webdesign (beste prijs / prestatie lijst) Eenmalige betaling
Aangepast ontwerp bedrijfspakket tot 10 pagina's 3.000€ +BTW
Geavanceerd pakket op maat tot 20 pagina's 5.000€ +BTW
Op maat gemaakt e-commerce websitepakket 10.000€ +BTW
Speciaal ontworpen website met extra functies Ontvang een speciale prijs.

In feite heeft elke website de mogelijkheid om op de eerste pagina van Google of andere zoekmachines te verschijnen. Dit hangt wel af van veel criteria. Zoals de zoekwoorden waarnaar wordt gezocht en de concurrentie voor dat zoekwoord. Andere criteria zijn de status van jouw concurrenten en de leeftijd en snelheid van jouw website.

Wat ook meespeelt is het gebruik van een SSL-beveiligingscertificaat, de kwaliteit van de content op de website, de originaliteit, het aantal artikelen en de lengte, het aantal gebruikte afbeeldingen en de coderingsstructuur, de kennis over zoekmachine optimalisatie van het bedrijf of de webdesigner en de tijd die je besteedt aan het onderhouden van de website.

Zoekmachines zoals Google en Bing geven een website een score voor elke zoekopdracht met behulp van een zoekwoord. Op basis van dit puntensysteem maken zoekmachines een rangschikking. Deze score wordt ook wel de SEO score genoemd. Des te hoger de SEO score, des te beter de prestaties van jouw website. Het is dus een zeer waardevol en moeilijk doel om de eerste plaats in zoekmachines te bereiken. Zeker als je bedenkt hoe moeilijk het is om altijd, overal en op elk apparaat bovenaan te staan. Iedereen doet zijn best om de eerste plaats te veroveren. Een website laten maken van goede kwaliteit is dus zeer zeker belangrijk voor jouw zakelijke succes.

SEO is een zeer gedetailleerd onderwerp. Als SEO werk correct wordt gedaan, kan het mogelijk zijn om binnen circa 6 tot 12 maanden op de eerste pagina te komen. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van de leeftijd van de website, het zoekwoord en de status van jouw concurrenten. Als je je richt op een moeilijk zoekwoord met veel concurrentie, is het mogelijk dat je pas na langere tijd resultaten boekt. Zelfs als je het SEO werk correct uitvoert.

Als de concurrenten zwak zijn en de concurrentie van het zoekwoord laag is, spreken we van een makkelijk zoekwoord. In dat geval kan het 3 tot 4 maanden duren om op de eerste pagina te komen. Website prijzen zijn niet het enige belangrijke bij het maken van een website. Het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de website.

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie. Het is het geheel van werkzaamheden dat ervoor zorgt dat jouw website vindbaar is. Dus des te hoger je SEO status of score, des te beter en hoger je scoort. Om je SEO score te verhogen worden onderzoeken gedaan.

Hoe wordt SEO gedaan?

SEO is een belangrijk onderdeel van digitale marketing. Het is vandaag de dag een specialisme en beroep in volle ontwikkeling. SEO wordt over het algemeen onderverdeeld in 2 categorieën. Dit zijn interne SEO en externe SEO.

Interne SEO kan ook technische SEO worden genoemd. Het werk wordt binnen de website gedaan. Dit omvat het bewerken van de website content zodat deze geschikt is voor SEO, het corrigeren van fouten, het invoeren van nieuwe artikelen en de kwaliteit daarvan. Externe SEO is werk dat buiten de website wordt gedaan. Voorbeelden zijn backlinks naar de website, posten op sociale media of het delen van promotionele artikelen op andere sites.

Google behandelt nieuwe websites als een pasgeboren baby. Top websites kun je zien als websites die al jaren bestaan en bekend zijn. De website die de meest unieke en nuttige content over een onderwerp plaatst, verschijnt bovenaan. Een nieuwe website is nog niet zo bekend en bevat nog niet zoveel inhoud. Dat is de reden waarom Google nieuwe websites kritisch bekijkt en ze niet meteen bovenaan plaatst. Dat is een normale gang van zaken. Nieuwe websites zijn namelijk minder bekend dan websites die al veel langer bestaan.

Daarom is het niet reëel om grote doelen te stellen voor nieuwe websites in relatief korte tijd. Je moet je website langzaam en met stevige stappen laten groeien. Als je de juiste stappen zet, zal Google of een andere zoekmachine je belonen met de eerste pagina of zelfs de 1e plaats. Als vanzelfsprekend betekent dit een geweldige bron voor nieuwe bezoekers en klanten. Bovendien krijg je bezoekers zonder dat je hoeft te betalen voor advertenties.

De prijzen van webdesign in Utrecht en omstreken lopen uiteen. De prijzen voor het ontwerpen van webpagina's kunnen variëren, afhankelijk van het aantal experts dat in dienst is en de omvang van het bedrijf. Des te professioneler het bedrijf of de freelance expert die je inschakelt voor het opzetten van een website, des te meer tijd en moeite je website zal kosten en des te hoger de kosten voor het opzetten van een website zullen zijn.

De prijs van een website hangt af van veel criteria. Zoals het aantal pagina's van de website, de foto's die worden gebruikt, de snelheid van de website, de keuze van de server en het domein, of er speciale software voor de website wordt gebruikt en of de foto's die worden gebruikt direct bruikbaar zijn of professioneel worden gemaakt. De kosten van een website zijn afhankelijk van veel factoren. We houden de kosten voor het opzetten van een website in evenwicht, zonder dat jij hoeft te twijfelen aan de kwaliteit.

De prijs van de goedkoopste website kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. De prijs van een website wordt bepaald door factoren zoals de complexiteit van het ontwerp, functies, aanpassingen, het content management systeem en het tarief van de designer of het bedrijf. De prijs voor een eenvoudige basis website varieert doorgaans van € 500,00 tot € 2.000. De prijs voor een meer complexe website met aangepaste functies kan variëren van € 2.000 tot € 10.000 of zelfs meer. Het is belangrijk om contact op te nemen met een webdesign professional die kan voldoen aan jouw behoeften en budget.

Zoeken naar de goedkoopste webdesign prijzen doet iedereen. Maar alleen kijken naar prijzen levert je niets op. E-commerce web design prijzen zijn belangrijker. Want als de website die je wilt laten maken niet goed presteert, zul je nooit geld verdienen. Professioneel webdesign levert je voordeel op. Freelance webdesign prijzen zijn aantrekkelijk en gebonden aan een hoge kwaliteit. De prijzen voor website software liggen iets hoger omdat software een complexer en moeilijker proces is. Wil je meer weten over de gemiddelde prijs van webdesign? Neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte prijsopgave.

Als je geld wilt verdienen met internet, moet je de prijzen van e-commerce websites kennen. E-commerce pakketten zijn e-commerce websites met verschillende ingebouwde functies. De prijzen voor het laten bouwen van een website kunnen per bedrijf verschillen. Maar naarmate de kwaliteit toeneemt stijgt ook de prijs. Bijvoorbeeld als je kiest voor ons E-Commerce pakket. Jaarlijkse website kosten worden gebruikt voor de jaarlijkse kosten van de website. Het omvat kosten voor het domein, de hosting, SSL-certificaat en onderhoud.

De prijzen kunnen variëren en zijn afhankelijk van de functies die je wilt.

In onze webdesign projecten gebruiken we over het algemeen contentmanagement systemen zoals WordPress, Joomla en Drupal. Dit zijn veel gebruikte platforms. Er kan echter de voorkeur worden gegeven aan andere platforms, afhankelijk van het project.

Ja, we leveren mobiel compatibel designs in al onze projecten. We maken websites die gebruikers gemakkelijk kunnen openen en navigeren op mobiele apparaten.

NEEM CONTACT MET ONS OP

LATEN WE KENNISMAKEN

  • env info@orangewebdesign.com
  • ph +31653444446
  • clBereikbaar ma-vrij van 09:00 – 17:00 uur
  • map Adres: Orange Webdesign Mimosastraat 18 3551 DC Utrecht
... Stuur een WhatsApp bericht? WhatsApp