FORGOT YOUR DETAILS?

Stappen

Plan

Het laten maken van een website kunt u het beste doen via een goed stappenplan. Dit voorkomt onder andere dat u na het maken van de website tot de ontdekking moet komen dat de website toch niet geworden is zoals u gedacht had. Van tevoren goed nadenken over een website, voorkomt dubbel werk en dus ook investering van tijd, die u beter ergens anders aan had kunnen besteden. Bijvoorbeeld aan het promoten van de website.
Orange Webdesign hanteert hiervoor  onderstaand stappenplan.

Het idee (stap 1)

Voordat wij aan de slag gaan is het belangrijk dat u nadenkt over wat u wilt bereiken met de website. Zet het idee (het concept) op papier en probeer deze doelstelling zo concreet mogelijk te maken.

De eisen (stap 2)

Wanneer u dat gedaan heeft, is het belangrijk na te denken over welke eisen U aan de website gaat stellen. Technisch (zover als u dat kunt beoordelen) als ook het design en de overige eisen. Het design is in deze een belangrijk aspect. Dit bepaalt de “sfeer” van uw website!

De inhoud (stap 3)

Bij deze stap gaat u informatie verzamelen, teksten schrijven en eventueel plaatjes verzamelen. Sla deze informatie op in verschillende categorieën. Op deze wijze wordt al een eerste aanzet gedaan tot een menustructuur. Geef ook aan onder welke domeinnaam je wilt worden gevonden.

Het ontwerp (stap 4)

Als voorgaande stappen zijn doorlopen dan zien wij deze gegevens graag tegemoet. Orange Webdesign gaat dan aan de slag met het ontwerp. Het logo (als u dat nog niet heeft), de lay-out en de menustructuur van de website wordt ontworpen en aan u voorgelegd ter goedkeuring.

Gereed maken (stap 5)

Vervolgens wordt de website gereed gemaakt. De tekst wordt ingevoerd, de domeinnaam wordt geclaimd, de e-mailadressen en het inlogpaneel voor de webmail worden gereed gemaakt. De website wordt vervolgens klaargezet op de afgesproken domeinnaam. Deze kunt u vervolgens uitgebreid testen.

Tarieven

Orange Webdesign

Het  tarief van een website/shop is vooraf moeilijk aan te geven, omdat de meeste websites verzorgd maatwerk is. Wij zijn echter van mening dat de klant waarde hecht aan duidelijkheid, daarom geven we onderstaande richtprijzen af.

  • € 199,00 voor een eenvoudige website. Circa 7 pagina's. Deze site kunt u zelf niet aanpassen en is met name geschikt voor statische websites
  • € 299,00 voor een actieve website. Circa 10 pagina's worden voorbereid. Daarna kunt u zelf pagina's toevoegen, menu aanpassen, foto's toevoegen enz.  Deze site kunt u zelf aanpassen en is geschikt voor dynamische websites
  • € 399,00 webshop. Volwaardig webwinkel. (uitgangspunt is dat de klant zelf de webwinkel vult met artikelen)

Voorgenoemde bedragen zijn inclusief BTW en exclusief hosting en domeinnaam. Ook deze onderdelen zijn bij Orange Webdesign af te nemen. Bij afname van website of webshop is het 2e jaar de domeinnaam gratis.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

TOP